Albirea dentară
Cea mai rapidă și sigură metodă pentru dinți mai albi și mai strălucitori, într-o singură oră!
PROGRAMEAZĂ-TE

Albirea profesională a dinților la Circo Dentistry

La Clinicile Circo Dentistry suntem dedicați să vă oferim servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, axate pe sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. În conformitate cu moto-ul nostru, „Pentru un zâmbet sănătos, nu doar frumos”, ne străduim să vă asigurăm nu numai un aspect estetic plăcut, ci și o dantură sănătoasă.

Cu o echipă de specialiști bine pregătiți și echipamente moderne, vă oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv albire dentară cu tehnologia avansată a laserului  Epic Biolase®.

Alternativa profesională la benzile de albire a dinților

Dinții albi și sănătoși sunt esențiali pentru un zâmbet atrăgător și pentru încrederea în sine. Albirea dentară cu benzi poate fi o opțiune tentantă, însă poate fi și riscantă și mai puțin eficientă în comparație cu tratamentele profesionale oferite de medicii stomatologi la Circo Dentistry.

Este important să optați pentru o abordare sigură și eficientă a albirii dentare iar echipa Circo Dentistry vă oferă o soluție profesională și vă asigura un rezultat optim pentru a vă păstra  sănătatea durabilă a dinților, utilizând cele mai avansate tehnologii și tratamente disponibile pe piață.

Albirea dentară cu laserul Epic Biolase®: O metodă revoluționară

Una dintre metodele cele mai eficiente și rapide de albire a dinților este albirea dentară cu laserul Epic Biolase®. Această tehnologie inovatoare permite obținerea unor rezultate excelente într-un timp scurt și cu un minim de disconfort pentru pacient. Laserul Epic Biolase® utilizează o lumină specială pentru a activa gelul de albire.

Tehnologia inovatoare a laserului Epic™ Biolase, extrem de apreciată în Statele Unite, oferă un zâmbet perfect în doar 40-60 de minute, fiind astfel cea mai rapidă metodă de albire profesională disponibilă.

Circo Dentistry

Programează-te

Beneficiile albirii dentare cu laser

Dupa (1)Inainte

Printre avantajele albirii dentare profesionale cu laserul Epic™ Biolase se numără și:

  • Efect imediat
  • Menținerea culorii dinților pe termen lung
  • Fără afectarea structurii smalțului sau dentinei
  • Minimizarea sensibilității post-tratament
  • Eficiență și în cazul dinților pătați sau îngălbeniți
  • Obținerea unui zâmbet mai alb în doar 40-60 de minute
  • Lipsa efectelor secundare.

Cum se realizează albirea dinților cu laser?

Procedura începe cu o consultație inițială, în timpul căreia medicul dentist va evalua starea dinților și va discuta obiectivele dumneavoastră de albire. Apoi, se va aplica un gel special de albire pe dinți, iar laserul Epic Biolase® va fi direcționat către aceștia pentru a activa substanța și a accelera procesul de albire.

Cât durează albirea dinților în cabinet și cât de mult se pot albi dinții?

Albirea dentară cu laserul Epic Biolase® poate dura maxim o oră și, în multe cazuri, se pot observa rezultate imediate. Cu toate acestea, gradul de albire poate varia în funcție de fiecare pacient și de starea inițială a dinților.

Cât costă albirea dentară la Circo Dentistry?

La Circo Dentistry, oferim servicii de albire dentară la prețuri competitive și transparente. Pentru a afla mai multe despre costurile și tarifele noastre pentru albirea dentară, vă invităm să accesați pagina noastră de prețuri, unde veți găsi detalii complete și informații actualizate.

Echipa noastră este întotdeauna disponibilă să vă ofere clarificări suplimentare și să vă ajute să obțineți un zâmbet strălucitor și sănătos la un preț accesibil, adaptat nevoilor și bugetului fiecărui pacient.

Circo Dentistry

Programează-te

Cele mai comune intrebări și răspunsuri

Albirea dentară profesională, inclusiv cea cu laser, este considerată sigură atunci când este efectuată de către un medic dentist calificat și experimentat. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de potențialele riscuri și să respectați indicațiile medicului dumneavoastră.

Frecvența la care puteți apela la albirea dinților depinde de recomandările medicului dentist și de starea dumneavoastră orală. În general, se recomandă să evitați excesul și să urmați o frecvență moderată, cum ar fi o dată pe an sau o dată la câțiva ani, pentru a evita efectele secundare și deteriorarea smalțului.

Este important să nu utilizați produse de albire acasă prea des fără supravegherea unui profesionist, iar consultația cu medicul dentist vă poate ajuta să determinați cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră și să mențineți un zâmbet sănătos și frumos pe termen lung.

Albirea profesională a dinților este de obicei recomandată pentru persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani, deoarece la această vârstă dinții permanenți sunt complet dezvoltați și stabilizați în cavitatea orală.

Este important ca pacienții să aibă o bună igienă orală și să nu prezinte probleme dentare sau gingivale active înainte de a începe procedura de albire, pentru a asigura rezultate optime și în siguranță. Consultați un medic dentist pentru a determina dacă sunteți un candidat potrivit pentru albirea dentară și pentru a primi recomandări personalizate în funcție de nevoile și starea dumneavoastră orală.

Descoperă și mai multe  răspunsuri