Echipa Circo Dentistry

Suntem o echipa multidisciplinara, cu o viziune noua si moderna asupra modului in care trebuie sa decurga un plan de tratament, gratie specializarilor realizate atat in tara cat si in strainatate.

Dr. Cristina Circo - Medic Stomatolog protetica si estetica dentara-min
Dr. Cristina Circo

Medic Stomatolog protetica si estetica dentara

Dr. Cristina Circo realizeaza tratamente complexe de protetica si estetica dentara. Printre acestea se enumera si coronițele din zirconiu sau ceramica, incrustațiile ceramice sau fatetele dentare, ce sunt realizate cu ajutorul tehnologiei digitale, utilizand scannerul intraoral. Acest protocol ofera o adaptare superioara  lucrarilor protetice si scade semnificativ timpii de lucru.

Dr. Razvan Circo

Medic Stomatolog cu competenta in implantologie orala, Doctor in Stiinte Medicale

Dr. Razvan Circo realizeaza tratamente parodontale si implantologie orala prin reabilitari simple si complexe, practicand interventii de tip All on 4, All on 6 etc. Tratamentele parodontale sunt manopere realizate cu ajutorul laserului dentar si au ca scop pastrarea dintilor timp indelungat. Implantologia orala ajuta medicul sa creeze suport viitorilor dinti, evitand astfel protezele mobile.

Dr. Razvan Circo - Medic Stomatolog cu competenta in implantologie orala-min
Dr. Carmen Comanceanu - Medic Stomatolog specialist endodontie-min
Dr. Carmen Comanceanu

Medic Stomatolog specialist endodontie

Realizeaza tratamentele endodontice sub microscop acestea avand ca scop salvarea unui dinte prin tratarea unei infecții sau a sensibilității dentare, generate de inflamarea nervului dentar.

Dr. Anca Sirin Rahal

Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo- Faciala

Dr. Rahal Sirin realizeaza tratamente chirurgicale cu un grad inalt de dificultate dintre care putem enumera extractii complicate a molarilor de minte, regenerari prin aditii osoase sau tisulare, implantologie orala.

Dr. Anca Sirin Rahal - Medic Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala-min
As. Livia Bianca Platica - Circo Dentistry
Dr. Livia Bianca Platica

Medic stomatolog, Stomatologie generala

As. Eduard Dina
As. Eduard Dina - Circo Dentistry-min
As. Ana Dinca - Circo Dentistry-min
As. Ana Dinca
Circo Dentistry

Programeaza-te facil