Endodonție
Tratamente de curățare și dezinfectare a canalelor radiculare pentru a elimina infecțiile și preveni complicațiile.
PROGRAMEAZĂ-TE

Circo Dentistry: Specialist în Endodonție în București

La Circo Dentistry suntem dedicați să oferim tratamente de canal de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologie avansată pentru a asigura confortul și succesul tratamentelor noastre.

Ce este Endodonția?

Endodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentul pulpei dentare și al canalelor radiculare. La Circo Dentistry, folosim tehnici moderne și echipamente de ultimă generație pentru a trata diverse afecțiuni dentare, inclusiv obturația de canal și curățarea canalelor radiculare.

Tratamentul endodontic, cunoscut și sub denumirea de tratament de canal, implică curățarea și dezinfectarea canalelor radiculare pentru a elimina infecțiile și a preveni complicațiile. Echipa noastră de specialiști în endodonție este pregătită să ofere cele mai eficiente și nedureroase tratamente endodontice.

Circo Dentistry

Programează-te

Tratament de canal sub microscop (3)

Tratamente de Canal cu Microscopul

La Circo Dentistry, tratamentele de canal sunt efectuate cu ajutorul microscopului dentar, asigurând astfel o precizie maximă și o vizibilitate excelentă a canalelor radiculare.

Beneficiile utilizării microscopului dentar

  • Vizibilitate îmbunătățită
  • Precizie mai mare
  • Reducerea riscului de complicații
  • Tratamente mai eficiente

Oferim tratamente endodontice la microscop și obturații de canal de înaltă calitate. Procedurile includ curățarea și dezinfectarea canalelor radiculare, scoaterea nervului și obturarea canalului. Tratamentele noastre sunt concepute pentru a asigura sănătatea dentară optimă și pentru a preveni complicațiile.

Cât costă tratamentele endodontice la Circo Dentistry?

La Circo Dentistry, oferim prețuri competitive pentru toate tipurile de tratamente, inclusiv tratamente de canal, obturații de canal și tratamente endodontice la microscop. Prețurile noastre sunt transparente și accesibile, reflectând calitatea superioară a serviciilor noastre. Puteți găsi lista completă a prețurilor tratamentelor endodontice.

Parteneriate pentru Analize Medicale

Pacienții clinicii Circo Dentistry beneficiază de analizele realizate de către specialiștii laboratorului Synevo, la cerere, înainte și după tratamentele stomatologice. Aceasta asigură o evaluare completă și corectă a stării de sănătate a fiecărui pacient.

Echipa Circo Dentistry

Echipa noastră este formată din medici stomatologi cu experiență, specializați în endodonție. Folosim cele mai noi tehnologii și tehnici pentru a asigura succesul tratamentelor noastre.

Circo Dentistry

Programează-te

Cele mai comune intrebări și răspunsuri

Tratamentul de canal este o procedură prin care se îndepărtează pulpa dentară infectată și se curăță canalele radiculare pentru a salva dintele.

Utilizăm anestezie locală și tehnologie avansată pentru a asigura un tratament fără durere.

 Pulpa dentară este țesutul moale din interiorul dintelui care conține nervi și vase de sânge.

Obturația de canal este procedura prin care se umplu canalele radiculare după ce au fost curățate și dezinfectate.

În cazurile în care tratamentul de canal inițial eșuează, retratamentul endodontic poate fi necesar pentru a salva dintele.

Tratamente stomatologice de la A la Z

Circo Dentistry ofera servicii medicale complete in domeniul stomatologiei, calitatea tratamentelor si multumirea pacientilor fiind obiectivele noastre principale.

Realizam tratamente stomatologice la cel mai inalt nivel si dupa proceduri bine stabilite, ajutandu-ne de cea mai perfomanta aparatura din domeniu.

Implantologie
Parondontologie
Endodontie
Ortodontie
Radiologie dentara
Chirurgie dentara
Pedodontie
Profilaxie dentara
Protetica & estetica dentara
Tratamente dentare cu laser
Tratament
halitoza
0 +
Servicii disponibile